Ανακοινώσεις Τμήματος

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 25-2-2019 ΕΩΣ 10-3-2019 ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2018-19 ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

ΕΙΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ 8ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝΩ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΥΓΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ(Β΄, Δ΄ και ΣΤ΄). ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ(Α΄, Γ΄, Ε΄, και Ζ΄).

-          ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ(ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!). ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

-          ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ή ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

      

                                                                                                                                                 ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ