Ανακοινώσεις Τμήματος

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η γραμματεία του Τμήματος θα δέχεται τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος πτυχιακής από φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις από 03/10/2019 μέχρι και 11/10/2019, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή fax: 27210-45306.

Οι φοιτητές καλούνται να μελετήσουν τα γνωστικά πεδία που αναφέρονται στην αίτηση και να δηλώσουν με σειρά προτεραιότητας μέχρι 2 γνωστικά αντικείμενα που επιθυμούν προκειμένου να εκπονήσουν πτυχιακή.

Μετά την υποβολή αυτής της αίτησης και αφού αναρτηθούν οι πίνακες κατανομής εποπτών καθηγητών στο site του τμήματος, οπωσδήποτε οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλλουν και δεύτερη αίτηση έγκρισης θέματος πτυχιακής εργασίας με την υπογραφή του επιβλέποντα καθηγητή μέχρι και 31/10. Ο χρόνος εκπόνησης αρχίζει να μετρά, ΜΟΝΟ μετά την επίσημη καταχώρηση του θέματος στη Γραμματεία.

Επισημαίνεται , ότι όποιος φοιτητής δεν κάνει τη δεύτερη αίτηση δεν θα δικαιούται να παρουσιάσει την πτυχιακή του εργασία. Τα έντυπα υπάρχουν στα «έγγραφα τμήματος» , πτυχιακή εργασία .

ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μετά τις προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Προϋποθέσεις πτυχιακής

-Να έχουν εγγραφεί στο 80 εξάμηνο

-Να έχουν εξεταστεί επιτυχώς στη Μεθοδολογία Έρευνας του 7ου εξαμήνου

-Να οφείλουν το πολύ 6 μαθήματα για πτυχίο

-Χρόνος εκπόνησης 6 μήνες.