Ανακοινώσεις Τμήματος

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η γραμματεία του Τμήματος θα δέχεται τις αιτήσεις εκδήλωσης προκαταρκτικού ενδιαφέροντος πτυχιακής από φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις από 12/03/2020 μέχρι και 23/03/2020, 

Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι φοιτητές καλούνται να μελετήσουν τα γνωστικά πεδία που αναφέρονται στην αίτηση και να δηλώσουν με σειρά προτεραιότητας μέχρι 2 γνωστικά αντικείμενα που επιθυμούν προκειμένου να εκπονήσουν πτυχιακή. 

Μετά την υποβολή αυτής της αίτησης και αφού αναρτηθούν οι πίνακες κατανομής εποπτών καθηγητών στην ιστοσελίδα του τμήματος, οπωσδήποτε οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλλουν και δεύτερη αίτηση έγκρισης θέματος πτυχιακής εργασίας με την υπογραφή του επιβλέποντα καθηγητή μέχρι και και τις 07/04. Ο χρόνος εκπόνησης της πτυχιακής αρχίζει να μετρά, ΜΟΝΟ μετά την επίσημη καταχώρηση του θέματος στη Γραμματεία.

Επισημαίνεται, ότι όποιος φοιτητής δεν κάνει τη δεύτερη αίτηση δεν θα δικαιούται να παρουσιάσει την πτυχιακή του εργασία. Τα έντυπα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος στην ενότητα «Έγγραφα Τμήματος» , πτυχιακή εργασία .

 

Προϋποθέσεις πτυχιακής 

-Να έχουν εγγραφεί στο 8εξάμηνο 

-Να έχουν εξεταστεί επιτυχώς στη Μεθοδολογία Έρευνας

-Να οφείλουν το πολύ 6 μαθήματα για πτυχίο 

-Χρόνος εκπόνησης πτυχιακής 6 μήνες.